Info-Comp-Tech

A technológia mindenkié!

Szolgáltatások

Cégünk minden kollégája arra törekszik, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsuk ügyfeleink számára! Munkáinkat rövid határidővel ugyanakkor magas színvonalon kínáljuk a következő témakörökben.
Hálózatépítés

Cégünk magas minőségű de egyben költséghatékony módszerekkel vállalja magán vagy céges számítógépes hálózatok kialakítását. A jól és hatékonyam működő informatikai hálózat segítségével munkatársai időt és pénzt takaríthatnak az által, hogy növekszik az információáramlás sebessége.
Weboldal készítés

Akár magán vagy céges honlapok készítésénél is szeretjük a jól működő és egyszerű megoldásokat. Egy megfelelően felépített honlapnak kifejezőne, letisztultnak kell lennie de ugyanakkor felhasználóbarát és könnyen áttekinthető legyen, valamin tükröznie kell a megfelelő arculatot is. Az általunk készített weboldalak mindegyike megfelel ezeknek a kritériumoknak. 
Informatikai tanácsadás

Egy nem megfelelően előkészített informatikai projekt rengeteg buktatóval rendelkezik már a kezdetektől, legyen szó eszközbeszerzésről vagy bármilyen számítástechnikai infrastruktúra kialakításáról. A nem megfelelően kivitelezet projektek rengeteg időt energiát és pénzt emésztenek fel.
Gondoljon ránk már a kezdeteknél és halgassa meg tanácsainkat.
Rendszerkarbantartás, rendszerüzemeltetés

Minden informatikai rendszernek legyen az bármilyen kis vagy nagy mértékű, szüksége van informatikai támogatásra. Az ehez szükséges informatikai csoport fenntartása jelentős költségeket emészthet fel Ön vagy cége bevételeiből. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy meglévő informatikai rendszere minél tovább segítse Ön és munkatársai munkáját.